Desmundo

Aanbevolen door...

Frank Theuns, eigenaar Theuns Engineering:

"René is duidelijk een ervaren schrijver die feilloos een ongeschreven (professionele) boodschap weet om te zetten in een pakkend stuk tekst. Kort en bondig zodat het de lezer echt aanspreekt. Door zeer gericht vragen te stellen en te zoeken naar de werkelijke essentie van een opdracht weet hij perfect de spijker op de kop te slaan. Ik zou hem zeker aanraden voor het schrijven van website-teksten of vergelijkbare opdrachten. (zie www.theunsengineering.com)"

Najoua Aachboune, communicatieadviseur FNV Vakcentrale:

"René is een uitstekende tekstschrijver met oog voor detail en gevoel voor de wensen van zijn klanten. Creatief, enthousiast en allround."

Kors Pijl, voormalig marketing manager bij het Albeda College en sinds kort Bedrijfsleider Wijkscholen bij het Rotterdams Offensief:

"René heeft aan een paar woorden en een impressie van wat je bedoeling is, al genoeg om de juiste snaar te treffen voor een klinkend stuk! Zelf heb ik goede ervaringen met René, of het nu gaat om een offerte, een brochure of een artikel... Ik zou zeggen vraag hem!"

Ron Kiela, beleidsmedewerker GGD Rotterdam-Rijnmond:

"René en ik hebben samengewerkt in het aanvragen van twee subsidies bij ZonMW. Het betreft subsidies die de samenwerking en vernieuwing in de gezondheidszorg moeten bevorderen. Deze subsidies worden aangevraagd met een samenwerkingsverband van instellingen en organisaties. ZonMW stelt strenge eisen aan onderbouwing, effectiviteit, samenwerking en doelstellingen. In het uitwerken en opstellen van de subsidieaanvragen speelde René een belangrijke rol door zijn vermogen om uit de warreling van plannen, wensen en doelen van verschillende, deelnemende organisaties een puntige en goed verwoorde aanvraag te destilleren, gekoppeld aan een begroting en activiteitenplanning waarin de instellingen zich konden vinden. Bovendien slaagde hij erin om de deelnemende instellingen tijdens het proces van het ontwikkelen van de aanvraag in goede samenwerking met elkaar te verbinden, vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. Van de twee aanvragen is er één gehonoreerd. Een mooi resultaat gezien de vele aanvragen die worden ingediend en de strenge beoordeling!"

Hassan Kasmi, voormalig programmamanager bij Sezer:

"René is een schrijver die buiten de kaders denkt. Hij weet stukken met bezieling te schrijven en er precies de juiste lading aan te geven. René denkt mee en weet moeilijke materie te verwoorden in pakkende, toegankelijke teksten. Door zijn passie, jarenlange ervaring en een zesde zintuig voor wat de klant echt bedoelt en wil heeft hij diverse mooie successen weten te boeken. Collega's houden van hem, klanten waarderen hem."